BLOG

ANTISTATISCH SYNONIEM VOOR ACTIEF?

De laatste jaren is er bij MCAP veel veranderd. Al tientallen jaren is het familiebedrijf een grote speler op het gebied van hoogwaardige glasvezelsamenstellingen en koperen kabels, maar hun werkterrein is ondertussen flink uitgebreid.


MODULEBOUW

“Onze klanten schakelen ons vaak in tijdens het ontwikkeltraject van hun producten”, vertelt oprichter Martin van Aperloo.rn“Meedenken, mee-ontwikkelen en samen een product verbeteren. Dat zijn de kernwoorden waar wij voor staan. De meest optimale samenstelling, gericht op de specifieke toepassing van onze klant.”rnIn al die jaren waren de projecten veelzijdig. “We hebben kabels gemaakt voor automotive en industrie tot medische- en luchtvaarttoepassingen”, legt Van Aperloo uit. “De komst van een groot project voor het Nationaal instituut voor subatomaire fysica Nikhef, bracht de noodzaak om weer verder uit te breiden.”

ESD-RUIMTE

De productiemedewerkers van MCAP maken dagelijks hun klanten blij met hun vakkundige hoogstandjes, waarbij een betrouwbare levertijd en volledige controle vanzelfsprekend zijn. Het samenbouwen van de elektromechanische en elektronische onderdelen gebeurt sinds kort in een volledig vernieuwde ESD-ruimte in hun nieuwe pand.

Dus om terug te komen op de titel van dit blogbericht: In dit geval is Actief inderdaad een synoniem voor Antistatisch. Check de Dikke-van-Dale of onze werkplaats in Raamsdonksveer.

Optimalisatie

“De meeste van onze klanten zijn heel goed in het bedenken en verkopen van slimme en innovatieve producten of systemen, maar zijn geen specialist in het samenstellen van bekabeling of elektronica”, vult Van Aperloo verder aan. ”Behalve dat wij voor hen assembleren, optimaliseren wij het oorspronkelijke ontwerp soms voor onze klanten. Hierdoor wordt het uiteindelijke product slimmer, efficiënter, betrouwbaarder of zelfs goedkoper.”

DAAG ONS UIT

WIJ DENKEN IN OPLOSSINGEN

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het samenstellen van modules, koperen kabels of glasvezelkabels? Neem dan snel contact met ons op en wij helpen u aan het verder bouwen van uw succes.

DAAG ONS UIT