Specialist in bekabeling

Als specialist in bekabeling van koper en glasvezel worden wij door bedrijven in binnen- en buitenland betrokken bij uitdagende projecten in allerlei sectoren. Van televisie- en mediaproducties tot industrie, defensie en wetenschap. Ook voor uw toepassing kunnen wij u als bekabelingsspecialist vast en zeker helpen. Of uw kabel in de ruimte gebruikt gaat worden, op het land of kilometers onder water. Daag ons maar uit.

Bekabeling van ontwerp tot eindproduct

Bij nieuwe bekabeling of een aanpassing daarvan denken wij graag zo snel mogelijk met u mee. Het overgrote deel van onze klanten doet dat al. Soms met alleen nog maar een idee, maar meestal om het oorspronkelijke ontwerp nog verder te optimaliseren. Als specialist in verschillende soorten bekabeling overzien wij namelijk nóg beter welke draad, kabel, connector of afscherming het best presteert onder bepaalde omstandigheden. Het resultaat is een kabelsamenstelling met een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding en die consistent geproduceerd kan worden. Is de toepassing van uw kabel echt bijzonder? Met onze creatieve ideeën komen wij tot verrassende oplossingen, dat beloven wij.

Bel mij terug

Vraagt u zich af of wij iets voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens hier achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

*
*
*

Maatwerk glasvezelbekabeling

Bijna alles wat wij voor onze klanten produceren is maatwerk, waarbij wij talloze soorten glasvezelkabel en glasvezelconnectoren toepassen. Van zware industriële glasvezelconnectoren tot 24-voudige MTP-connectoren die gebruikt worden in datacenters, en alles wat ertussen zit. Dat betekent ook dat wij voor iedere glasvezeltoepassing wel wij een oplossing hebben. Met zo’n 35 jaar ervaring, merkonafhankelijkheid en geavanceerde apparatuur worden wij in Nederland gezien als dé specialist bij het samenstellen van glasvezelbekabeling. Want waar een ander zegt dat iets niet kan, gaan wij juist verder en zorgen wij voor de perfecte oplossing voor uw bekabeling.

Assemblages met koperkabel

Tot onze dagelijkse praktijk behoren ook kabelassemblages voor voedingsspanning, besturing en signaaloverdracht met koperkabel. Ook die ontwikkelen en bouwen wij voor uiteenlopende toepassingen in kleine en grote series. Net als bij glasvezelsamenstellingen besteden wij als specialist in bekabeling ook bij koperkabel veel aandacht aan de kwaliteit. Dat zien onze klanten terug in de keuze van de onderdelen en in onze vakkundige manier van monteren, afwerken en testen.

Gecombineerde bekabeling

Om de installatie sneller en makkelijker te maken kiezen steeds meer klanten voor hybride bekabeling. Hierbij combineren we koperkabels met glasvezelkabels, en soms zelfs met leidingen voor lucht, vloeistof of olie. Met slechts één gecombineerde connector aan beide zijden is het aansluiten of losnemen van de kabel zo gedaan.

Bekabelingsspecialist met familiair karakter

Als familiebedrijf zijn we sinds de oprichting in 1987 altijd laagdrempelig en benaderbaar gebleven. Dat is één van onze kernwaarden. Mede daardoor hebben we een trouwe klantenkring opgebouwd, met daarbij klanten vanaf het eerste uur. Daarnaast denken we proactief mee en communiceren we goed. We luisteren naar onze klanten en leveranciers, en bij een klacht acteren we meteen. Kunnen we onverhoopt onze afspraak niet nakomen? Dan pakken we de telefoon en stellen de klant persoonlijk op de hoogte. Dat vinden we namelijk belangrijk.

Dus bent u op zoek naar een echte specialist voor het assembleren van bekabeling met koper, glasvezel of een combinatie hiervan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en daag ons uit.