Assemblage van kabels is al sinds 1987 onze specialiteit. Gedurende deze lange periode produceerden we al vele duizenden hoogwaardige kabels op maat voor klanten in Nederland en daarbuiten.

Kabels op maat voor alle toepassingen

Wij helpen onze klanten met maatwerk kabels voor uiteenlopende toepassingen. Van datanetwerken tot industrie en van medische toepassingen tot ruimtevaart. Deze maatwerk kabels zijn opgebouwd uit koperkabel, glasvezelkabel of een combinatie hiervan. Onze hybride kabels zijn zelfs uit te voeren met andere verbindingen zoals coaxkabels, lucht- of vloeistofleidingen. Hiermee kunnen apparaten of machines met uiteenlopende functionaliteiten met slechts één kabel aangesloten worden. De eisen die aan de kabelsamenstellingen gesteld worden kunnen daarmee ook variëren van laagdrempelig tot extreem hoog zijn. Daarom is onze productiefaciliteit afgestemd op snel produceren volgens de hoogste kwaliteitsnormen, waarbij er geen enkele kabelassemblage zonder test de deur uit gaat.

Bel mij terug

Vraagt u zich af of wij iets voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens hier achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

*
*
*

Waarom MCAP

Vanwege onze enorme ervaring worden wij vaak bij het ontwerpproces van kabeloplossingen betrokken. Wij bekijken alles vanuit verschillende invalshoeken en met onze creatieve ideeën komen wij vaak tot verrassende oplossingen. Hierdoor bent u verzekerd van de meest optimale kabelassemblage voor uw toepassing tegen de beste prijs. Maar ook voor de verdere optimalisatie van uw bestaande ontwerp denken wij graag met u mee. De technieken veranderen en er komen regelmatig nieuwe soorten kabels en connectoren op de markt. Onderdelen die uw maatwerk kabeloplossing misschien weer kunnen verbeteren, of duurzamer kunnen maken. Wilt u ook geholpen worden bij het ontwerpen van een optimale verbinding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Maatwerk kabels van verschillende merken

Omdat wij merk onafhankelijk zijn selecteren wij altijd de beste kabel en connectoren voor uw toepassing. Hierbij kunnen we kiezen uit gestandaardiseerde onderdelen, maar ook onderdelen of merken die juist heel specifiek zijn. Dat geldt ook voor de verdere afwerking van de kabel, zoals de draadsoort, mantel of markering. Zo produceren we kabelsamenstellingen in slechts enkele stuks of in grotere series, maar altijd afgestemd op uw toepassing en voorkeur. Puur maatwerk dus voor een optimaal eindproduct, waarbij er geen kabel de deur uit gaat voordat deze getest en goedgekeurd is. Zo doen wij dat bij MCAP.

Bekijk verder

Reparatieservice voor uw maatwerk kabel

Wij adviseren om op maat gemaakte kabels als reserve op voorraad te houden, zodat een beschadigde kabel snel vervangen is. Maar ook de beschadigde maatwerk kabel hoeft niet altijd als verloren beschouwd te worden. Met onze reparatieservice kunnen wij uw maatwerk kabeloplossing namelijk in veel gevallen vakkundig repareren. En omdat over veel onderdelen en gereedschappen beschikken kan dat meestal nog razendsnel ook. Desnoods binnen 24 uur.

Persoonljk contact

Bij MCAP heeft u contact met betrokken mensen die er altijd alles aan doen om hun belofte waar te maken en aan uw verwachting te voldoen. Wij zijn het gewend om goed te luisteren naar onze klanten en leveranciers, en bij een klacht acteren we proactief. Gaat iets niet zoals we willen? Dan pakken we de telefoon en stellen u direct op de hoogte. We vinden dat persoonlijke contact namelijk erg belangrijk. Uitdagingen zijn ons niet gauw te gek, want waar andere stoppen, gaan wij nog een stapje verder. Dus, wilt u betrouwbare kabels op maat laten maken of op bent u zoek naar de meest optimale kabelassemblage voor uw toepassing? Neem vrijblijvend contact met ons op of stap eens binnen in onze vestiging in Raamsdonksveer.