MCAP is sinds 1987 dé probleemoplosser bij kabelassemblages en modulebouw.

Onze klanten zitten in uiteenlopende markten in binnen- en buitenland en delen graag hun ervaringen met u. Zij waarderen ons innovatieve vermogen waardoor hun eindproducten slimmer, efficiënter, betrouwbaarder of zelfs goedkoper werden. Bekijk onze gerealiseerde projecten of neem contact met ons op.

Project filter

Loading...
Projecten-Windmolen-1_500x726_acf_cropped.jpeg

Wetenschap & Klimaat

Betrouwbaar in weer en wind

Voor een fabrikant van meteorologische en industriële sensoren produceren wij UV-bestendige kabel. Betrouwbaar in weer en wind.

Hybride-pow-fiber-coax-ethe_500x726_acf_cropped.jpeg

Audiovisueel & Licht

Maatwerk voor visuele inspectie

Voor een leverancier van industriële camera’s en visuele inspectiesystemen produceren wij maatwerkkabels volgense strenge eisen.

projecten-defentie_500x726_acf_cropped.jpeg

Defensie & Ruimtevaart

Betrouwbare verbindingen voor defensie en ruimtevaart

Wij produceren al decennia lang koper- en glasvezelbekabeling en modules voor uiteenlopende toepassingen binnen defensie en ruimtevaart.

Nurse-at-Computer_500x726_acf_cropped.jpeg

Medisch & Analyse

Cruciale verbindingen bij patiëntbewaking

Voor systemen in ziekenhuizen waarbij iedere seconde telt produceren wij speciale flexibele kabels voor patiëntbewaking.

projecten-betrouwbaar_500x726_acf_cropped.jpeg

Industrie & Off-shore

Betrouwbaarheid bij olieboringen

Aan een machinefabriek in de olie- en gasindustrie leveren wij al jarenlang explosieveilige kabels waar hoge eisen aan gesteld worden.

NIKHEF_500x726_acf_cropped.jpeg

Wetenschap & Klimaat

KM3NET

Voor het Nationaal instituut voor subatomaire fysica hebben wij kabels ontwikkeld voor een super-telescoop die de oerknal kan detecteren.

feteris_53bcfd1182.jpeg

Industrie & Off-shore

Sensor- en joystick kabels

Wij produceren bekabeling voor industriële sensortechnologie en joysticks voor de civiele-, olie & gas- en de spoorwegindustrie.

MDR02-1-1.jpeg

Industrie & Off-shore

Servo-kabels voor verpakkingsmachines

Voor een fabrikant van horizontale verpakkingsmachines voor de voedings- en farmaceutische industrie produceren wij servo-kabels.

Komt uw project hier ook?

Vraagt u zich af of wij iets voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens hier achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

*
*
*

Waarom MCAP

Vanwege onze enorme ervaring worden wij vaak bij het ontwerpproces betrokken. Wij bekijken alles vanuit verschillende invalshoeken en met onze creatieve ideeën komen wij vaak tot verrassende oplossingen. Hierdoor bent u verzekerd van de meest optimale kabelassemblage of samengebouwd apparaat voor uw toepassing. Heeft u een bestaand ontwerp? Wij denken graag mee voor verdere optimalisatie.