icon-defensie-ruimtevaart-white.svg
transport-band.jpg

Servo-kabels voor verpakkingsmachines

Voor een Europese producent van horizontale verpakkingsmachines, ook wel ‘flow wrappers’ genoemd, maakt MCAP kabelassemblages. Deze flow wrappers worden overal ter wereld toegepast, met name in de voedings- en farmaceutische industrie.

Indramat-INS0581.jpeg

Betrouwbare leverancier

Al jarenlang is MCAP de leverancier van specifieke kabelassemblages en glasvezelkabels voor de servo-aandrijving van de machines. Deze machinefabriek ziet MCAP als een leverancier met toegevoegde waarde. Voor hen is onze snelle levering en constante hoge kwaliteit van levensbelang, dus krijgt dat van ons alle aandacht.

icon-defensie-ruimtevaart-white.svg
Indramat-resolverkabel-2.jpeg

Verbetering

Onlangs zijn we door hen gevraagd om een oplossing te bedenken voor de kwetsbaarheid van bepaalde glasvezelkabels. Wij hebben hiervoor verschillende oplossingen aangedragen met een verbeterde constructie. Daaruit heeft onze klant de beste oplossing gekozen en die wordt inmiddels al naar tevredenheid toegepast. Door de verbeterde constructie van de glasvezelkabels zijn de flow wrappers nóg betrouwbaarder. Zoekt u een partner voor het ontwerpen of assembleren van bekabeling of modules voor machines?
Neem direct contact met ons op en wij zorgen voor de juiste oplossing.