mensenwerk-1.jpg

Van ontwerp tot eindproduct

MCAP Assemblies is een echt MKB familiebedrijf dat sinds 1987 gespecialiseerd is in op maat gemaakte kabelassemblages met koper, glasvezel of hybride, en het samenbouwen van mechanische en elektronische onderdelen. Een van onze onderscheidende kenmerken is het vermogen om het volledige proces te beheren, van ontwerp tot eindproduct. Als klant kunt u rekenen op een naadloze uitvoering, waarbij wij proactief met u meedenken om de beste oplossingen te bieden. Dit betekent niet alleen een efficiënter proces, maar ook een product dat perfect aansluit bij uw specifieke eisen.

gemaakt in nl - 3.jpg

Een vertrouwd gezicht

In een wereld waarin afstand vaak als normaal wordt beschouwd, bieden wij een welkom alternatief. Als familiebedrijf staan wij bekend om onze oprechte betrokkenheid. Terwijl grote bedrijven in het buitenland misschien anoniem en afstandelijk overkomen, voelt het samenwerken met MCAP als een partnerschap. Bij ons ervaart u de persoonlijke touch en het directe contact.

gemaakt in nl - 1.jpg

Specialist in maatwerk

Waarom zou u kiezen voor MCAP in plaats van uw kabelassemblages in het buitenland te laten maken? Het antwoord is simpel: Wij leveren maatwerk van topkwaliteit. Met meer dan drie decennia aan ervaring begrijp en wij de unieke behoeften van elke klant. Of het nu gaat om complexe koperen kabels of geavanceerde glasvezelverbindingen, ons team heeft de expertise in huis om hoogwaardige producten te leveren die voldoen aan de strengste normen.

gemaakt in nl - 4.jpg

Heldere communicatie

Wij geloven in transparante communicatie als essentieel onderdeel van succesvol zakendoen. U wordt als klant op de hoogte gehouden van de voortgang, en als er iets niet helemaal volgens planning loopt hoort u het meteen. Deze korte lijnen geven u niet alleen duidelijkheid, maar ook vertrouwen.

gemaakt in nl - 2.jpg

Duurzame keuze

Het door ons laten produceren van kabelassemblages is niet alleen een slimme zakelijke beslissing, maar ook een duurzame keuze. Door lokaal te produceren, draagt u namelijk bij aan een verminderde ecologische voetafdruk. Bovendien ondersteunt u een bedrijf dat geworteld is in de Nederlandse gemeenschap en dat waarde hecht aan lokale werkgelegenheid. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor op maat gemaakte kabelassemblages? Kies dan voor vakmanschap, kies voor betrokkenheid, kies voor gemaakt in Nederland.

Bel mij terug

Vraagt u zich af of wij iets voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens hier achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.