Sinds 1987

MCAP werd in 1987 opgericht door Martin en Corina van Aperloo als assemblagebedrijf voor computerbekabeling, zoals IBM Type 1- en printerkabels. In 1989 verhuisde MCAP van Oosterhout naar een groter bedrijfspand in Raamsdonksveer. Het vervaardigen van maatwerk kabeloplossingen voor verschillende toepassingen werd de nieuwe basis van het bedrijf.

Specialist voor maatwerk kabeloplossingen.

Dankzij de kritische blik, het grote oplossend vermogen en de proactieve instelling van MCAP ontwikkelde het bedrijf zich tot een specialist op het gebied van koper- en glasvezelassemblages. Vanwege constantegroei sloegen Martin en Corina in 1991 de eerste heipaal van een nieuw bedrijfspand aan de Bliek op het industrieterrein Dombosch I. Zeven jaar later werd het pand nog eens flink uitgebreid en in 2016 werd ook het naastliggende bedrijfspand aangekocht.

"Onze klanten schakelen ons steeds vaker in tijdens het ontwikkeltraject van hun producten. Meedenken, mee-ontwikkelen en samen een product verbeteren. Dat zijn de kernwoorden waar wij voor staan. De meest optimale samenstelling, gericht op de specifieke toepassing van onze klant."

Martin van Aperloo

MCAP

MCN-kabel.jpg
Form Colums2 Background
trusted-business.jpg

Goede communicatie voor langetermijnrelaties

Diverse klanten kennen we al vanaf het eerste uur, omdat we proactief meedenken en goed communiceren. We luisteren naar onze klanten en leveranciers, en bij een klacht acteren we proactief. Als iets niet gaat zoals we willen, dan pakken we de telefoon en stellen de klant op de hoogte. We vinden persoonlijk blijven namelijk erg belangrijk. Zo bouwen we aan langetermijnrelaties.

Ervaar het zelf

Bel mij terug

Vraagt u zich af of wij iets voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens hier achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

*
*
*
krimp-mens.jpg

Dames als monteurs

Vanwege ons familiaire karakter werken er bij ons alleen maar mensen met wie het klikt. Zo hebben we iets voor elkaar over en dat merken onze klanten. Door onze mensen te trainen blijven zij goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en blijft hun vakmanschap op peil. Onze vakmensen zijn trouwens veelal dames. Die kunnen namelijk goed multitasken en hebben een fijne motoriek. En dat is nodig bij ons werk.

Maak kennis met ons
mens-milieu.jpg

Mens en Milieu

Om schade aan mens en milieu te voorkomen of te beperken houden wij ons actief bezig met de beperking van gevaarlijke en registratie van chemische stoffen volgens de RoHS en REACH richtlijnen van de Europese Unie. Daarnaast volgen wij de richtlijn met betrekking tot mensenrechten, ethiek en verantwoordelijkheid voor het milieu met de Conflict Minerals Beleidsverklaring. Van onze leveranciers eisen wij dat zij dit ook doen. 

Ook met energie zijn wij zeer bewust. Daarom wekken onze eigen zonnepanelen een hoeveelheid energie op die dekkend is voor ons eigen verbruik. Wanneer dit niet voldoende is nemen wij stroom af die 100% groen is en opgewekt is in Nederland. Zo verbruiken wij geen milieubelastende fossiele brandstoffen en komt er ook geen CO2 vrij.