print-connector-behuizing.jpg

Module & apparatenbouw

Met modulebouw en apparatenbouw bouwen we - naast bekabelingsproducten - ook losse mechanische en elektronische onderdelen samen tot een compleet apparaat of module. Dat maakt ons een One Stop assemblageshop.

headset-serie.jpg

Optimaliseren van ontwerp


Met onze kritische kijk op het slim samenbouwen van onderdelen worden wij vaak uitgedaagd om het oorspronkelijke ontwerp voor onze klanten te optimaliseren. Hierdoor maken we het uiteindelijke product slimmer, efficiënter, betrouwbaarder of zelfs goedkoper. Zo zijn onze klanten goed in het bedenken en verkopen van slimme en innovatieve producten of systemen, en zijn onze vakmensen gespecialiseerd in het samenstellen van bekabeling en elektronica in behuizingen en andere mechanische componenten.

module-camerakast.jpg

Modulebouw in kleine tot middelgrote series

Wij bouwen modules of apparaten in kleine tot middelgrote series waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan, en de levertijd geen discussie wordt. Dat is modulebouw waar u op kunt vertrouwen. Wij voelen ons namelijk medeverantwoordelijk voor het succes van onze klanten en gaan daarom tot het uiterste.

Bekijk onze projecten
toelevering- modulebouw.jpg

Toelevering van onderdelen

Soms leveren onze klanten in het begin van een modulebouwtraject de losse onderdelen zelf aan. Maar als u echt ontzorgd wilt worden, en het aantal leveranciers, artikelnummers of rompslomp wilt beperken, dan kunnen wij de sourcing van de onderdelen zelfs van u overnemen.

Daag ons uit

Modificaties en revisies


Als de ontwerpen van uw modules of apparaten onderhevig zijn aan wijzigingen, dan bewegen onze mensen direct met u mee. Wij krijgen namelijk complimenten over ons strakke tekeningbeheer, de altijd betrouwbare levertijd en de consistente kwaliteit van onze samenstellingen. Daar kunt u dus op vertrouwen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het samenbouwen van losse onderdelen en bekabeling in apparaten of modules? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

MCAP assemblies – De betrokken samenstellers voor modulebouw en kabelassemblage
 

"Ze komen met aandachtspunten en oplossingen waar we zelf nog niet aan hadden gedacht. Voor ons is MCAP een prima partner."

Gerard

Form Colums2 Background