licht-geluid-beeld.jpg

Audiovisueel & Licht

Draagbare broadcastcamera’s, reportagewagens en zwevende stadioncamera’s. Zomaar enkele toepassingen voor onze kabelassemblages in de wereld van media en televisie. Door hoogwaardige connectoren te kiezen is veelvuldig aankoppelen en loskoppelen onder alle omstandigheden mogelijk. Flexibele bekabeling die bestand is tegen zware omstandigheden voorkomt signaalverlies. Zo gaat er geen moment verloren.

militair-verbinding.jpg

Defensie & Ruimtevaart

Waar ook ter wereld en onder alle omstandigheden moeten de meest cruciale verbindingen betrouwbaar zijn. Bij kabelsamenstellingen en apparatuur voor defensie, lucht- en ruimtevaart is kwaliteit en duurzame functionaliteit de hoogste prioriteit. Daarom gebruiken we hiervoor alleen onderdelen volgens de hoogste specificaties en produceren we onder de IPC/WHMA-A-620B-normering.

image-1920x1080-04.jpg

Industrie & Off-shore

Bij industriële toepassingen draait alles om continuïteit, terwijl de omstandigheden soms extreem zijn. Door kwaliteitsonderdelen te gebruiken, de inzet van onze vakmensen en minutieus beschreven werkprocessen kunnen wij die continuïteit garanderen. Van enkele stuks tot grotere series, elke kabelsamenstelling of samengebouwde module gaat gecontroleerd en getest de deur uit voor langdurige prestaties.

Medisch-analyse.jpg

Medisch & Analyse

Als iedere seconde telt mag de techniek ons niet in de steek laten. Daarom vervaardigen wij hoogwaardige kabelassemblies waar iedereen op kan vertrouwen. Maar ook bij minder spoedeisende situaties moet medische apparatuur feilloos functioneren en makkelijk bediend kunnen worden. Onze slim ontworpen kabeloplossingen helpen hierbij.

KM3net-overzicht.jpg

Wetenschap & Klimaat

Waar anderen zeggen dat iets niet kan, gaan wij juist verder. Dat is precies de reden waarom onze kabelassemblies veelvuldig in bijzondere onderzoeksapparatuur gebruikt worden. Wetenschap is gebaseerd op data. Daarom bouwen wij onze kabelassemblages, en samengestelde modules en apparaten exact volgens klantspecificatie, of zelfs nog beter. Zodat de wetenschap op hun apparatuur kan vertrouwen.

Waarom MCAP

Onze klanten bevinden zich in veel verschillende sectoren. Van industrie tot defensie en van televisie- en mediaproducties tot wetenschap. Onze kabelassemblages en samengebouwde modules worden dus ook aan allerlei omstandigheden blootgesteld en moeten dus aan uiteenlopende eisen voldoen. Omdat wij bij het ontwerpen en produceren alles vanuit verschillende invalshoeken benaderen, komen wij met onze creatieve ideeën en ervaring tot verrassende oplossingen. Zo leveren onze samenstellingen langdurig topprestaties in de ruimte, op het land of kilometers onder water. Daag ons maar uit. 

MCAP assemblies – Op maat gemaakte kabels en modules voor elke toepassing