neutrik kabels - 1.jpg

Neutrik OpticalCon

Deze glasvezelkabels worden veelvuldig in de entertainmentindustrie gebruikt. Wereldwijd is veel professionele audio-, video- en lichtapparatuur standaard met deze kabels en connectoren uitgerust. Ook mobiele medische- en industriële apparatuur wordt steeds vaker van deze robuuste verbindingen voorzien. Meestal gaat het om 4-voudige glasvezelverbindingen, maar er bestaan ook hybride combinaties van koperdraden voor stroom en glasvezels voor signalen, samengebouwd in één stekker. De stevige metalen connector is ook nog eens stof- en waterdicht. Dit alles zorgt voor een uitstekende functionaliteit en een lange levensduur. Is er onverhoopt toch iets beschadigd geraakt? Neem direct contact met ons op en we zorgen voor een oplossing.

neutrik kabels - 2.jpg

Glasvezel

Optical Fiber of glasvezel heeft als voordeel dat het grote hoeveelheden informatie snel kan transporteren en ongevoelig is voor straling van buitenaf. Deze optische vezels zijn dus ideaal voor digitale signalen met een grote bandbreedte. Precies om deze redenen zijn de hybride opticalCON kabels van Neutrik al jarenlang erg populair in de eerder genoemde toepassingen.

neutrik kabels - 3.jpg

Snelle levering

MCAP is al ruim 25 jaar dé glasvezelspecialist in Nederland. Met servicegericht vakmanschap en geavanceerde apparatuur leveren wij altijd een betrouwbare verbinding. Dat geldt zowel voor nieuw te produceren bekabeling, als voor het repareren van gebruikte kabels. Een testcertificaat wordt standaard meegeleverd, evenals garantie op de reparatie. Wij laten namelijk graag zien hoe goed we ons werk doen. We hebben de meeste Neutrik onderdelen op voorraad, dus een snelle levering is gegarandeerd. De uitzending kan alsnog doorgaan. Bel ons en we gaan direct voor je aan de slag.

Bel mij terug

Vraagt u zich af of wij iets voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens hier achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

*
*
*