designer-werk.jpg

Oplossingen

MCAP is specialist in het produceren van maatwerk kabelassemblages met koper en glasvezel, en in het samenbouwen van mechanische en elektronische onderdelen. Wij optimaliseren uw ontwerp waardoor het eindproduct slimmer, efficiënter, betrouwbaarder of zelfs goedkoper wordt. Dus ook voor uw toepassing zorgt MCAP voor de perfecte oplossing.

Maak een afspraak
expandedbeam 16V.jpg

Kabelassemblages met glasvezel

Voor iedere glasvezeltoepassing vinden wij een oplossing. Met onze tientallen jaren ervaring, merkonafhankelijkheid en geavanceerde apparatuur zijn wij dé glasvezel-expert van Nederland geworden. Waar een ander zegt dat iets niet kan, gaan wij juist verder. Op deze manier komen wij altijd tot de perfecte glasvezelassemblage voor uw verbinding.

Meer informatie

"MCAP is een prima samenwerkingspartner. Wie ik ook aan de lijn krijg, iedereen weet waar het over gaat en is op de hoogte van wat er speelt."

Fred Duel

Form Colums2 Background
koper-assemblies.jpg

Kabelassemblages met koper

Het is maar een koperkabel, maar bekabeling is medebepalend voor de prestaties van de apparatuur. De kwaliteit van kabelassemblies is overigens afhankelijk van verschillende factoren: de connectoren, de toegepaste kabel en de zorgvuldigheid waarmee deze samengesteld en gecontroleerd zijn. Laat uw kabelassemblage dus niet de zwakste schakel zijn en kies voor hoge en constante kwaliteit.

Meer informatie

Bel mij terug

Vraagt u zich af of wij iets voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens hier achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

*
*
*
hybride-pow-fiber-coax-ether.jpg

Hybride kabelassemblages

Naast kabelassemblies met alleen koper of glasvezel erin produceren wij ook hybridekabels. Hierbij worden koperdraden, glasvezels, en leidingen voor lucht, water of olie gecombineerd in één connector en één kabelbundel. In allerlei toepassingen is dit dé oplossing om kabels en connectoren te besparen.

Meer informatie
module-camerakast.jpg

Module- en apparatenbouw

Van losse onderdelen naar een sub-assembly of een eindproduct. MCAP bouwt modules of apparaten in kleine tot middelgrote series waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan en de levertijd geen discussie wordt. Modulebouw waar u op kunt vertrouwen.

Meer informatie
ontwerp.jpg

Ontwerpen

Vanwege onze enorme ervaring worden wij vaak bij het ontwerpproces betrokken. Wij bekijken alles vanuit verschillende invalshoeken en met onze creatieve ideeën komen wij vaak tot verrassende oplossingen. Hierdoor bent u verzekerd van de meest optimale kabelassemblage voor uw toepassing tegen de beste prijs. Ook voor uw bestaande ontwerp denken wij graag mee voor verdere optimalisatie.

Meer informatie