Tv-uitzendingen, lichtshows en festivals kunnen gewoon doorgaan met de J-Lite, de nieuwste telg uit de Expanded Beam glasvezelconnectorserie van Fibreco.

De J-Lite is de betaalbare 2- of 4-kanaals Multimode- of Singlemode glasvezelconnector voor Outside Broadcasting. Elke professional voor video, licht of geluid vertrouwt al jarenlang op de feilloze verbindingen van Fibreco. Nu gaat er een nieuwe wereld open met de komst van deze compacte, lichtgewicht glasvezeltopper voor de zware omstandigheden.

betaalbare-broadcast - 1.jpg

Licht, compact en toch robuust

De compacte hermafrodiete glasvezelconnector wordt gebruikt op mobiele apparatuur, zoals camera’s en heeft een gatmaat vergelijkbaar met een XLR-connector. Hierdoor is deze eenvoudig in bestaande apparatuur in te bouwen.

Daarnaast wordt de J-Lite geleverd op mobiele kabelhaspels, zodat tijdelijke verbindingen snel gerealiseerd kunnen worden.

betaalbare-broadcast - 2.jpg

Zelf onderhouden

Mocht een connectorbehuizing beschadigd raken, dan is deze eenvoudig door u zelf te vervangen zonder de glasvezel te onderbreken. Hoeveel voordelen wilt u nog meer?

Wilt u hierin totaal ontzorgd worden? Neem dan contact op met de beste en snelste glasvezelassembleur en -reparateur van de Benelux en breng nog meer continuïteit in al uw broadcasttechnieken.

Bel mij terug

Vraagt u zich af of wij iets voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens hier achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

*
*
*