uitgeleerd - 1.jpg

Bekabelingsspecialist

“Onze klanten schakelen ons vaak in tijdens het ontwikkeltraject van hun producten”, vertelt oprichter Martin van Aperloo. “Meedenken, mee-ontwikkelen en samen een product verbeteren. Dat zijn de kernwoorden waar wij voor staan. De meest optimale samenstelling, gericht op de specifieke toepassing van onze klant.” In al die jaren waren de projecten veelzijdig. “We hebben kabels gemaakt voor automotive en industrie tot medische- en luchtvaarttoepassingen”, legt Van Aperloo uit. “De komst van een groot project voor het Nationaal instituut voor subatomaire fysica Nikhef, bracht de noodzaak om weer verder uit te breiden.”

uitgeleerd - 2.jpg

Buren

“Alsof toeval niet bestaat kwam in mei 2016 het pand van de buren vrij”, gaat Van Aperloo verder. “Deze kans wilden we niet laten lopen en dus hebben we nu twee productielocaties naast elkaar waar hoogwaardige samenstellingen gebouwd worden.” In het volledig gerenoveerde pand van ruim 1100m2 heeft het bedrijf niet alleen de beschikking over extra veel productieruimte, er is ook een nieuw ingerichte ESD-ruimte voor het veilig verwerken van elektronische componenten.

uitgeleerd - 3.jpg

Visie op toekomst

“Door deze extra ruimte kunnen we de productie inrichten afhankelijk van het project”, verklaart Van Aperloo. “We hebben nu totaal geen beperkingen meer in het aannemen van opdrachten en richten de processen nu nog soepeler in. Onze klanten profiteren daar in mee met nog strakkere levertijden.”

Met de extra productielocatie en een goed gevulde orderportefeuille heeft het bedrijf de ogen op de toekomst gericht. “We kunnen nu nog grotere projecten aan voor het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige bekabeling en modules. We zijn klaar voor de toekomst.”

Bel mij terug

Vraagt u zich af of wij iets voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens hier achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...