Kabel beschadigd.png

Recycling van reststromen

Er is al te veel afval en het milieu wordt zwaar belast. Daarom willen wij graag meehelpen aan het verbeteren van onze leefomgeving. We gaan daarom goed met onze mensen om, gebruiken groene stroom en scheiden de reststromen uit onze productie. Koper en anderen metalen uit kabels en connectoren worden afgevoerd voor recycling. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld kunststof onderdelen en verpakkingsmaterialen, zoals karton en plastic.

Kabel repareren, snel gebeurd

Een ongelukje is zo gebeurd, dus ook een kabel kan zomaar beschadigd raken. Normaal bepaalt de aard van de beschadiging, de leverbaarheid en de kostprijs of repareren zinvol is. Maar het financiële plaatje hoeft niet de belangrijkste factor te zijn. Wij vinden het namelijk zonde om deze waardevolle materialen en onderdelen zomaar af te danken. Natuurlijk wordt een kabel bij het aanzetten van een nieuwe connector meestal iets korter, maar dat is meestal geen probleem.

Vaak kunnen we de reparatie snel uitvoeren. Desnoods binnen 24 uur. Wij beschikken namelijk over veel onderdelen en gereedschappen om u snel en vakkundig te helpen.

Repareren van glasvezelkabel

Een beschadigde glasvezelkabel repareren wij ook graag voor u. Na een visuele controle en een test hoort u van ons of repareren mogelijk is of niet. Vooral bij glasvezelassemblies met meerdere vezels doen we dat vaak. Ook bij glasvezelkabels met Neutrik OpticalCon connectoren die veel toegepast worden in de audio- en videosector. Hiervoor hebben wij een speciale Neutrik certificering.

Heeft u één of meerdere beschadigde koperkabels of glasvezelkabels, en wilt u bijdragen aan minder afval en een schonere wereld? Wij repareren ze graag.

Meer informatie klik hier of neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op en daag ons uit.

Bel mij terug

Vraagt u zich af of wij iets voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens hier achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

*
*
*