antistatisch - 1.jpg

Modulebouw

“Onze klanten schakelen ons vaak in tijdens het ontwikkeltraject van hun producten”, vertelt oprichter Martin van Aperloo. “Meedenken, mee-ontwikkelen en samen een product verbeteren. Dat zijn de kernwoorden waar wij voor staan. De meest optimale samenstelling, gericht op de specifieke toepassing van onze klant.” Al die jaren waren de projecten veelzijdig. “We hebben kabels gemaakt voor automotive en industrie tot medische- en luchtvaarttoepassingen”, legt Van Aperloo uit. “De komst van een groot project voor het Nationaal instituut voor subatomaire fysica Nikhef, bracht de noodzaak om weer verder uit te breiden.”

antistatisch - 2.jpg

ESD-ruimte

De productiemedewerkers van MCAP maken dagelijks hun klanten blij met hun vakkundige hoogstandjes, waarbij een betrouwbare levertijd en volledige controle vanzelfsprekend zijn. Het samenbouwen van de elektromechanische en elektronische onderdelen gebeurt sinds kort in een volledig vernieuwde ESD-ruimte in hun nieuwe pand.

Dus om terug te komen op de titel van dit blogbericht: In dit geval is Actief inderdaad een synoniem voor Antistatisch. Check de Dikke-van-Dale of onze werkplaats in Raamsdonksveer.

antistatisch - 3.jpg

Optimalisatie

“De meeste van onze klanten zijn heel goed in het bedenken en verkopen van slimme en innovatieve producten of systemen, maar zijn geen specialist in het samenstellen van bekabeling of elektronica”, vult Van Aperloo verder aan. ”Behalve dat wij voor hen assembleren, optimaliseren wij het oorspronkelijke ontwerp soms voor onze klanten. Hierdoor wordt het uiteindelijke product slimmer, efficiënter, betrouwbaarder of zelfs goedkoper.”

Bel mij terug

Vraagt u zich af of wij iets voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens hier achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

*
*
*