Waarom is deze fabrikant van hoogwaardige elektronische apparaten zo blij?  Na jaren van ontwikkelen heeft onze klant hun systemen succesvol in de markt gezet en levert deze in binnen- en buitenland. Diverse cruciale onderdelen hebben zij zelf ontwikkelden maken hun producten uniek. Dit is typisch zo’n bedrijf waar Nederland trots op mag zijn.  Al jarenlang maken wij voor deze fabrikant bepaalde kabelassemblages. Dat is wat zij in ons waardeerden: het voor hen assembleren van hoogwaardige en betrouwbare kabeloplossingen. Maar al geruime tijd bouwen wij ook losse mechanische en elektronische onderdelen samen tot een compleet apparaat of tot een module. Sinds kort dus ook voor deze klant. Waarvan werden zij zo blij?

schouders - 1.jpg

Optimalisatie

De meeste van onze klanten zijn heel goed in het bedenken en verkopen van slimme en innovatieve producten of systemen, zo ook dit bedrijf. Zij zijn echter geen specialist in het samenstellen van bekabeling of elektronica. Wij optimaliseren het oorspronkelijke ontwerp voor hen waardoor het uiteindelijke product slimmer, efficiënter, betrouwbaarder of zelfs goedkoper wordt.

schouders - 2.jpg

Sourcing

In de overgangsfase leverde deze klant de losse onderdelen aan, maar uiteindelijk laten zij het hele sourcing-proces aan ons over. Dat betekent voor hun minder leveranciers, minder artikelnummers en veel minder rompslomp. Wij zijn een flexibele organisatie, dus voor ons is alles bespreekbaar.

schouders - 3.jpg

Gecontroleerd proces

Hun producten zijn voortdurend onderhevig aan wijzigingen in het ontwerp. Onze productieomgeving beweegt met die stroom mee. Wij krijgen complimenten over ons strakke tekeningbeheer, de altijd betrouwbare levertijd en de consistente kwaliteit van onze samenstellingen.

schouders - 4.jpg

Verantwoordelijkheid

Het geheim ligt eigenlijk maar in één ding: verantwoordelijkheid. Wij voelen ons mede verantwoordelijk voor het succes van onze klant. Daarom gaan wij tot het uiterste. Zoekt u een betrouwbare partner die u van die last op uw schouders af helpt? Neem direct contact op met MCAP assemblies zodat u bij uw core business kunt blijven.

Bel mij terug

Vraagt u zich af of wij iets voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens hier achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

*
*
*