hybride-pow-fiber-coax-ether-achter.jpg

Een hybride kabel is een kabel met bijvoorbeeld koperdraden voor voedingsspanning en glasvezels voor signaal in één buitenmantel en eventueel zelfs in een gezamenlijke connectorbehuizing. Maar ook combinaties met bijvoorbeeld coaxkabels, ethernetkabels en lucht- of vloeistofleidingen zijn mogelijk. Wij stellen hybride kabelassemblages samen zoals u ze wenst.

hybride-neutrik-duo.jpg

De perfecte oplossing


Hybride kabels worden in uiteenlopende sectoren toegepast, zoals bij medische apparatuur, in de voedingsindustrie, bij aandrijvingen of televisiecamera’s. In deze sectoren wordt voor hybride kabels gekozen omdat dit kosten bespaart, maar een verbinding is hierdoor ook ‘fool proof’. Er is maar één handeling nodig voor het koppelen of loskoppelen van de connector. Hierdoor gaat er minder fout en is de verbinding sneller gerealiseerd. Wij weten uit ervaring dat hybride kabels voor bijna iedere toepassing een perfecte oplossing zijn.

Het voordeel van hybride kabels:

  • Meer gebruiksgemak
  • Kostenbesparing
Bekijk onze projecten
hybride-highpower-fiber-offshore.jpg

Ontwikkelen van hybride kabelassemblages


Wij laten ons graag uitdagen om de meest optimale kabelassemblages voor uw toepassing te ontwikkelen. Voor buiten of binnen, voor extreme omstandigheden of een gecontroleerde omgeving, en merkonafhankelijk. Waar een ander zegt dat iets niet kan, gaan wij verder. Wij helpen u met het optimaal indelen van de connectoren zodat de verschillende koperdraden, glasvezels of leidingen onder alle omstandigheden blijven functioneren. Maar ook bestaande kabelontwerpen houden wij graag opnieuw tegen het licht om deze nog verder te optimaliseren. Wij vinden namelijk altijd wel een manier tot het ontwikkelen van de beste oplossing. Dat is onze drijfveer.

Daag ons uit

"Met hun expertise draagt MCAP bij aan nog betere oplossingen."

Cula Barreto – Cyclomedia

Form Colums2 Background

Gecombineerde kabel met glasvezel


Bij kabels met lange lengtes, of die hoge stromen of grote hoeveelheden datasignalen te verwerken krijgen, is de combinatie met glasvezel ideaal. Glasvezel kan namelijk grote hoeveelheden informatie snel transporteren. Ook is het ongevoelig voor straling van buitenaf, veroorzaakt door hoge stromen of andere stralingsbronnen. Daarom kunnen glasvezels eenvoudig in hybride kabels verwerkt worden.
Wilt u ook besparen op kabelkosten zonder concessies te doen aan de kwaliteit en betrouwbaarheid? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en daag ons uit.
 
MCAP assemblies – Hybride kabelassemblages voor elke toepassing