expandedbeam 16V.jpg

Glasvezel

De meest optimale glasvezelassemblage, gericht op uw specifieke toepassing. Met alleen glasvezels of als hybridekabel gecombineerd met koperdraden of leidingen voor lucht, water of olie. MCAP is al ruim 30 jaar dé specialist voor glasvezelassemblages voor datacenters, ruimtevaart, defensie, machinebouw, landbouw en medische apparatuur.

glasvezelproductie.jpg

Vakwerk en ervaring

Voor iedere glasvezeltoepassing vinden wij een oplossing. Met onze tientallen jaren ervaring, merkonafhankelijkheid en geavanceerde apparatuur zijn wij dé glasvezel-expert van Nederland geworden. Waar een ander zegt dat iets niet kan, willen wij juist verder gaan. Op deze manier komen wij altijd tot de perfecte oplossing voor uw glasvezelverbinding.

Samenwerking met MCAP biedt:

  • Een echte sparringpartner
  • De beste glasvezelverbinding
  • Hoogste en consistente kwaliteit
  • Alle samenstellingen 100% getest
  • Betrouwbare levertijden
  • Tijdige en duidelijke communicatie
  • Geen verassingen
Bekijk onze projecten
ontwerp-glas.jpg

Glasvezel assemblages ontwerpen

Heeft u een vraag over een bepaalde glasvezelverbinding? Voor talloze klanten ontwierpen wij al specifieke oplossingen of optimaliseerden wij bestaande ontwerpen. Deze werden hierdoor slimmer, efficiënter, betrouwbaarder of zelfs goedkoper. Ook voor uw toepassing ontwerpt en produceert MCAP de ultieme glasvezelassemblage. Wilt u geen zorgen meer hebben over uw glasvezelverbinding? Neem dan direct contact met ons op en wij bieden de oplossing.

Daag ons uit

"We hebben erg goed contact met de mensen van MCAP en ze communiceren goed."

Cees Bos - NEP Group

Form Colums2 Background

Wij denken in oplossingen

Elk soort machine, apparaat of toepassing vraagt om een andere glasvezelverbinding. Die is niet alleen afhankelijk van de omstandigheden, maar ook van de benodigde levensduur, de gebruiker en het budget. Voor al deze variabelen kunnen wij u helpen met het bepalen van de optimale glasvezelconnectoren, de ultieme glasvezelkabel en de beste bescherming. Dat komt zowel door ons jarenlange specialisme, als door onze merkonafhankelijkheid. Al onze glasvezelassemblages zijn namelijk maatwerk, dus zit u bij ons nooit vast aan een bepaalde onderdelenfabrikant.

Neem tijdens uw ontwerpproces zo vroeg mogelijk contact met ons op. Dan helpen we u bij het ontwikkelen van de perfecte glasvezelassemblage voor uw toepassing.

MCAP assemblies – Specialisten voor de beste glasvezelassemblage