odu-kabelboom.jpg

Koper

Wij zijn dé specialist voor betrouwbare kabelassemblages voor voedingsspanning, besturing en signaaloverdracht. Wij ontwikkelen en bouwen kabelassemblages voor talloze toepassingen in kleine en grote series. 

mdr-tool.jpg

Vakwerk van onze mensen

Als bekabelingsspecialisten besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit. Behalve dat keuze van de onderdelen bepalend is voor de kwaliteit en het functioneren van kabelassemblages, geldt dat ook voor de wijze van samenstellen. Onze vakmensen hebben jarenlang ervaring met uiteenlopende kabelassemblies voor uiteenlopende toepassingen. Zowel met elektrische kabelassemblages, maar ook met hybride verbindingen waarbij koperdraden gecombineerd werd met glasvezel en leidingen voor lucht, water of olie.
Een kabelassemblage van hoge kwaliteit zorgt voor:

  • Minder storingen
  • Betere prestaties
  • Langere levensduur
  • Meer gebruiksgemak
Bekijk onze projecten
koper-odu.jpg

Ontwikkelpartner voor kabelassemblages


Tijdens ons ruim 30-jarig bestaan hebben veel klanten baat gehad bij onze gedrevenheid tot het ontwikkelen van de meest optimale kabelassemblage voor de toepassing. Maar ook bestaande producten houden wij graag opnieuw tegen het licht om deze nog verder te optimaliseren. Dus, al heeft u nog zo’n moeilijke vraag, wij laten ons graag uitdagen. Wij vinden namelijk altijd wel een manier tot het ontwikkelen van de beste oplossing. Dat is onze drijfveer.

Daag ons uit

Wij denken in oplossingen


Verschillende machines, apparaten en toepassingen vragen om verschillende kabelverbindingen. Die zijn afhankelijk van de gebruiker, de omstandigheden, de benodigde levensduur en het budget. Voor al deze keuzemogelijkheden kunnen wij u helpen met het bepalen van de optimale connectoren, de ultieme kabel en de beste bescherming. Dat komt zowel door onze jarenlange ervaring, als door onze merkonafhankelijkheid. Wij bieden namelijk maatwerk kabelassemblies, dus zit u bij ons nooit vast aan een bepaalde onderdelenfabrikant.

Neem in uw ontwerpstadium zo vroeg mogelijk contact met ons op. Dan helpen we u bij het ontwikkelen van de perfecte kabelassemblage voor uw toepassing.

MCAP assemblies - Probleemoplossers die zorgen voor de beste kabelassemblage
 

"Dankzij een hechte relatie heeft er uiteindelijk voor gezorgd, dat we nog beter kunnen inspelen op de behoeftes van de klant. MCAP is snel en accuraat."

Louis

Form Colums2 Background