“Ik werd 27 jaar geleden door mijn toenmalige verkoopleider meegenomen naar MCAP”, vertelt Erwin. “Ik werd daar voorgesteld aan Martin van Aperloo, die mijn verkoopleider van vroeger kende. Sindsdien heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt en daar kenden ze MCAP ook steeds al. Ondertussen werk ik 11 jaar als Technical Sales voor de EMEA-regio voor Fiber Optic Center, een internationale distributeur van glasvezelcomponenten, -apparatuur en -benodigdheden. We leveren die met name aan bedrijven die kabelassemblages produceren.”

kracht-van-relatie-B2B-vertrouwen.jpg

Helpen en vertrouwen

“Het viel mij lang geleden al op dat Martin niet alleen de bedrijfseigenaar is, maar ook de engineer die oplossingen bedenkt, en daarnaast ook precies weet hoe die oplossing in de werkplaats en het testlab uitgevoerd moet worden. Daarom kent hij niet alleen de commerciële mensen bij leveranciers, maar ook hun techneuten, en die kunnen soms nog wat van hem leren. Dat is trouwens ook wat wij samen ervaren. Ik kan Martin van interessante informatie voorzien en hij kan mij weer helpen met praktische slimmigheidjes, maar we helpen elkaar ook op een andere manier. Om onze high-end glasvezelapparatuur te kunnen demonstreren aan onze Europese klanten is het nogal kostbaar om die apparatuur telkens weer te verschepen. Daarom hebben we ooit aan MCAP gevraagd of we naast hun state-of-the-art apparatuur ook onze demo-apparatuur in hun lab mochten zetten. Sindsdien hebben wij een perfecte faciliteit om demonstraties te geven. Ondertussen kan MCAP tevens onze apparatuur gebruiken voor het assembleren, polijsten of inspecteren van hun glasvezelassemblages. Een win-win-situatie voor beide partijen.”

kracht-van-relatie.jpg

Meervoudige glasvezelconnectoren

“Eén van de nieuwste apparaten die momenteel bij MCAP dienst doet is een high end cleaver. Deze is ideaal bij het monteren van MPO-, of MTP-connectoren, want alle vezels van de meervoudige ribbon-kabel worden in één keer gecleaved. Kaarsrecht, zodat er een aantal polijststappen kan komen te vervallen. Normaal wordt dit soort machines alleen door bedrijven gebruikt die anderhalf tot twee miljoen connectoren per jaar aanzetten. Nu heeft MCAP, met hun lagere volumes en grote variaties, ook de beschikking over zo’n topmachine. En dat zullen hun klanten vast waarderen.”

Wilt u ook zeker zijn van de meest betrouwbare glasvezelverbinding? Neem dan vrijblijvend contact met MCAP op en overtuig uzelf met een demonstratie.

Bel mij terug

Vraagt u zich af of wij iets voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens hier achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...