Toepassingen

MEDISCH & KLIMAAT

Vervaardigen van maatwerk kabeloplossingen voor verschillende toepassingen. Op zoek naar een oplossing?

Neem Contact op

TRAUMA CENTRUM

Ziekenhuismonitor

Voor de verbinding tussen ziekenhuismonitoren en de wandaansluiting vervaardigen we snel te ontkoppelen kabels. De flexibele verbindingskabels omvatten netvoeding, aarding, analoge data, digitale data en alarmering. Deze kabels zijn uiterst betrouwbaar en snel en gemakkelijk te koppelen of ontkoppelen. Per project wordt de benodigde lengte van de bekabeling bepaald.

EXTREME WEERSINVLOEDEN

Zonlichtsensor

Voor een fabrikant van meteorologische en industriële sensoren produceren we UV-bestendige kabels. Deze sensoren meten zonnestraling, warmtestroom en thermische geleidbaarheid. Veroudering van de kabels door extreme weersinvloeden moet voorkomen worden, want dit heeft direct invloed op de meetresultaten. Hierdoor worden er specifieke eigenschappen aan de kabel en connector gesteld, die in weer en wind betrouwbaar moeten blijven.

BIOMETRIE

BLOEDDRUKMETER

Vanuit een ontwerp van een bestaande biometrische bloeddrukmeter is een nieuwe kabel ontworpen, waarbij een luchtslang in is opgenomen. De oude kabel bestond uit een datakabel en een luchtslang samen in een kunststof kous. De connector is tevens ook vervangen door een met een kunststof buitenzijde. 

Daag ons uit

Wij denken in oplossingen

Samen met u zoeken we naar de kabel- of glasvezelverbinding die het beste aansluit bij uw specifieke omstandigheden.

Daag ons uit