INDUSTRIE

Vervaardigen van maatwerk kabeloplossingen voor verschillende toepassingen.

Meet weten?

Neem contact op

ENERGIE

Windenergie

Voor windmolens bouwen wij koppelstukken voor de back-up batterijen. De back-up batterij wordt gebruikt wanneer de windmolen stil staat en naar de windpositie stuurt. De koppelstukken zijn op volledig volgens specificatie gemaakt.

Analyseren van gassen en vloeistoffen

Laboratoria

Voor laboratoriumapparatuur maken we de interne bekabeling en de aansluitkabels. De volledig geautomatiseerde robots analyseren vloeistoffen en gassen in laboratoria. Voor deze precisie-instrumenten is het van belang dat ook de bekabeling uiterst betrouwbaar is en geschikt is voor niet-technisch opgeleid bedienend personeel.

AGRARISCHE SECTOR

Melkrobot

Voor een melkrobot ontwikkelden we een vochtsensor. Deze volledig ingegoten sensor detecteert vocht op de leidingen van de melkrobot. Deze sensoren zijn bestand tegen, de in de agrarische sector voorkomende omstandigheden, zoals vocht en ammoniakdampen.

IN NOORD-DUITSLAND

Scheepslift

Voor een scheepslift in een Noord-Duitse haven hebben we kabels samengesteld voor de voeding, besturing en verwarming van elektromotoren en resolvers. Deze gigantische scheepslift kan 25.000 ton tillen en staat op een ponton van 270×35 meter. De lift bestaat uit twee lijnen van 50 elektrisch aangedreven en gesynchroniseerde lieren. De kabels moeten bestand zijn tegen de zware omstandigheden van o.a. zout, water, olie en zonlicht.

ZWAAR TRANSPORT

SPMT

Een SPMT (Self Propelled Modular Transporters) wordt ingezet om de zwaarste lasten te verplaatsen en is de basisbouwsteen van een groter modulair systeem. Elke module kan zowel in de lengte als in de breedte aan andere modules gekoppeld worden. Een computer zorgt ervoor dat de modules als één voertuig reageren, waarbij alle assen individueel volledig elektronisch gestuurd zijn.

WAAROM MCAP?

Wilt u betrouwbare kabels op maat laten maken of op zoek naar de meest optimale kabelassemblage voor uw toepassing? Neem contact met ons op of stap eens binnen in onze vestiging in Raamsdonksveer.

Daag ons uit

Wij denken in oplossingen

Samen met u zoeken we naar de kabel- of glasvezelverbinding die het beste aansluit bij uw specifieke omstandigheden.

Daag ons uit