Bekabeling die iedere uitzending of elk evenement vlekkeloos laat verlopen. Voor reportagewagen, cameraman, licht en geluid.

Duurzaam Beeld & Geluid over glasvezel
Hiermee heeft onze relatie een grote stap gezet in het verduurzamen van hun werkwijze. Deze regiewagen is voorzien van de laatste technische ontwikkelingen als 3D en de hoogste norm HD (1080p) en daarbij is hij 30% zuiniger in energieverbruik dan vergelijkbare wagens. Voor de carrosserie en het interieur is gekozen voor gerecycled materiaal en de wagen is voorzien van zuinige apparatuur. De singlemode glasvezel verbindingen worden onder andere gekoppeld door middel van OpticalCON QUAD. Intern zijn deze eenvoudig te koppelen met bestaande LC-connectoren. Dit levert een scala aan besparingen op.

Energie voorziening
Voor windmolens bouwen wij koppelstukken voor de backup batterijen. De backup batterij is nodig als de windmolen stil staat te draaien naar de windpositie. De koppelstukken zijn op specificatie gemaakt voor onze relatie.

Reportage wagen TV-uitzendingen
In een reportage wagen wordt voor overdracht van HDTV en geluid tegenwoordig veel gebruik gemaakt van glasvezel. Doordat de wagens buiten staan en er verbinding moet gemaakt met andere apparatuur, dat zowel binnen als buiten wordt opgesteld, is gekozen voor een 4-voudige glasvezelkabel met Expanded Beam connectoren. Deze glasvezelconnectoren maken een verbinding door middel van licht door lenzen. Vuil op de lenzen geeft geen verbindingsproblemen en kan eenvoudig gereinigd worden. Kabels zijn compleet leverbaar op haspel.