Oplossingen

NEUTRIK OPTICALCON

Op zoek naar een oplossing?

Neem Contact op

OPTICALCON TOEPASSING

 

Deze glasvezelkabels worden bijvoorbeeld veelvuldig in de entertainmentindustrie gebruikt. Wereldwijd is veel professionele audio-, video- en lichtapparatuur standaard met deze kabels en connectoren uitgerust. Ook mobiele medische- en industriële apparatuur wordt steeds vaker van deze robuuste verbindingen voorzien. Vraag ons om advies als u ook een robuuste glasvezelverbinding nodig heeft.

VAN 2 TOT 24-FIBERS

Het opticalCON systeem bestaat uit vier varianten: 2-, 4-, 12- en 24-fibers verbindingen. De opticalCON DUO en opticalCON QUAD bekabelingssystemen zijn gebaseerd op standaard LC-connectoren en bieden hiermee een flexibele oplossing bij mobiele toepassingen.

De eenvoud van standaard glasvezelconnectoren en de robuustheid en bescherming voor zwaardere omstandigheden. Dat is het opticalCON systeem van Neutrik. Als officieel assemblagepartner is MCAP de aangewezen partij voor het adviseren en samenstellen van opticalCON bekabeling.

HYBRIDE

Naast de opticalCON glasvezelverbindingen, bestaan er ook hybride combinaties van 4 x 0,75mm2 koperdraden voor stroom en 2 Multimode OM3 glasvezels voor signalen, samengebouwd in één stekker.

Snelle levering

MCAP is al 30 jaar dé glasvezelspecialist in Nederland. Met servicegericht vakmanschap en geavanceerde apparatuur leveren wij altijd een betrouwbare verbinding. Dat geldt zowel voor nieuw te produceren bekabeling, maar ook voor voor het repareren van gebruikte kabels. De meeste Neutrik onderdelen hebben we op voorraad, dus een snelle levering is gegarandeerd. Bel of mail ons en we gaan direct voor u aan de slag.

BINNEN 24 UUR GEREPAREERD

De uitzending staat gepland en de opnameploeg maakt zich gereed. Tijdens het verzamelen van de materialen kom je er achter dat er een kabel defect of beschadigd is. Wat doe je dan? MCAP cable & glassfiber assemblies is een Neutrik geautoriseerd kabelassemblagebedrijf en zorgt er in de meeste gevallen voor dat een beschadigde kabel binnen 24 uur vakkundig gerepareerd is

12 of 24-voudig

Als er meer kanalen in een glasvezelverbinding nodig zijn kunt u kiezen voor het opticalCON MTP-systeem, gebaseerd op de beproefde 12- of 24-voudige MTP-connector. De extra kenmerken zijn de metalen behuizing, het stofklepje en de IP65-stof- en waterdichtheid in verbonden toestand. Kortom: een veilige push-pull multivezel-oplossing voor de zwaardere toepassingen.

MCAP is een Neutrik Certified OpticalCON Assembler

Daag ons uit

Wij denken in oplossingen

Samen met u zoeken we naar de kabel- of glasvezelverbinding die het beste aansluit bij uw specifieke omstandigheden.

Daag ons uit