Oplossingen

Kabels op maat

Assemblage van kabels is sinds 1987 onze specialiteit. In deze lange tijd produceerden we al vele duizenden hoogwaardige kabels op maat voor klanten in Nederland en daarbuiten.

Kabels op maat laten maken?

Neem Contact op

Kabelassemblage voor alle toepassingen

Wij helpen onze klanten met kabels voor uiteenlopende toepassingen. Van datanetwerken tot industrie en van medische toepassingen tot ruimtevaart. Deze kabels zijn opgebouwd uit koperkabel en glasvezelkabel. Onze hybride kabels zijn een combinatie hiervan, of met andere verbindingen zoals coaxkabels, lucht- of vloeistofleidingen.

De eisen die aan de kabels gesteld worden kunnen daarmee ook extreem hoog zijn. Daarom is onze productiefaciliteit afgestemd op snel produceren volgens de hoogste kwaliteitsnormen, waarbij er geen enkele kabelassemblage zonder test de deur uit gaat.

Waarom MCAP?

Vanwege onze enorme ervaring worden wij vaak bij het ontwerpproces betrokken. Wij bekijken alles vanuit verschillende invalshoeken en met onze creatieve ideeën komen wij vaak tot verrassende oplossingen. Hierdoor bent u verzekerd van de meest optimale kabelassemblage voor uw toepassing tegen de beste prijs. Ook voor uw bestaande ontwerp denken wij graag mee voor verdere optimalisatie.

 

MAATWERK MET VERSCHILLENDE MERKEN

Omdat wij merkonafhankelijk zijn selecteren wij altijd de beste connector voor uw toepassing. Dat geldt ook voor de verdere afwerking van de kabel, zoals de draadsoort, mantel of markering. Puur maatwerk voor een optimaal eindproduct, waarbij er geen kabel de deur uit gaat zonder getest te zijn. Zo doen wij dat bij MCAP.

KIJK VERDER

Bij MCAP heeft u contact met betrokken mensen die er altijd alles aan doen om hun belofte waar te maken en aan uw verwachting te voldoen. Het is ons niet gauw te gek, want waar andere stoppen, gaan wij nog een stapje verder.
Wilt u betrouwbare kabels op maat laten maken of op zoek naar de meest optimale kabelassemblage voor uw toepassing? Neem contact met ons op of stap eens binnen in onze vestiging in Raamsdonksveer.

Daag ons uit

Wij denken in oplossingen

Samen met u zoeken we naar de kabel- of glasvezelverbinding die het beste aansluit bij uw specifieke omstandigheden.

Daag ons uit