Oplossingen

KABELASSEMBLIES

Bij verbindingskabels is de kwaliteit afhankelijk van de connectors, de toegepaste kabel en de zorgvuldigheid waarmee deze samengesteld en gecontroleerd zijn.

 

Een optimale kabelsamenstelling zorgt voor:

  • minder storingen
  • betere prestaties
  • langere levensduur
  • meer gebruiksgemak

Neem contact op

Kennis van connectors

Niet alleen de kwaliteit van de connector zelf is bepalend voor het functioneren van een kabelsamenstelling, maar ook de manier waarop deze wordt gemonteerd. Onze specialisten hebben jarenlang ervaring opgedaan met uiteenlopende soorten verbindingen voor verschillende sectoren. Zowel met gasvezel en koper, maar ook met hybride connectors waarbij glasvezel gecombineerd werd met koperdraden en leidingen voor lucht, water of olie.

Zo maakten we bijvoorbeeld

Easy break-kabels voor ziekenhuisbedden. Kabels met Expanded Beam-connectors voor reportagewagens en industrie UV-bestendige kabels voor buitentoepassingen en meetinstrumenten.

Vind meer toepassingen in onze projecten.

Meedenken

Verschillende toepassingen vragen om verschillende aansluitingen. Dit is afhankelijk van de gebruiker, de omstandigheden, de benodigde levensduur en het budget.Voor al deze keuzemogelijkheden kan MCAP u helpen met de optimale connector aan de beste kabel. Dat komt door onze jarenlange ervaring en door onze merkonafhankelijkheid.
Neem in uw ontwerpstadium zo vroeg mogelijk contact met ons op en samen maken we de keuze die voor u het beste is.

Daag ons uit

Wij denken in oplossingen

Samen met u zoeken we naar de kabel- of glasvezelverbinding die het beste aansluit bij uw specifieke omstandigheden.

Daag ons uit