[vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1490773687439{background-color: #f8f8f8 !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1490773675465{background-color: #f8f8f8 !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_column_text]

GLASVEZELKABEL-ASSEMBLAGE

De meest optimale glasvezelkabel, gericht op uw specifieke toepassing. Met alleen glasvezels of als hybridekabel gecombineerd met koperdraden of leidingen voor lucht, water of olie. MCAP is al sinds 1989 dé specialist voor glasvezelkabels voor datacenters, ruimtevaart, defensie, machinebouw, landbouw en medische apparatuur.

 

ERVARING

Voor iedere glasvezeltoepassing vinden wij een oplossing. Met onze tientallen jaren ervaring, merkonafhankelijkheid en geavanceerde apparatuur zijn wij dé glasvezel-expert van Nederland geworden. Waar een ander zegt dat iets niet kan, willen wij juist verder gaan. Op deze manier komen wij altijd tot de perfecte oplossing voor uw glasvezelverbinding.

 

BIJ MCAP BENT U VERZEKERD VAN:

• een echte sparringpartner
• de beste glasvezelverbinding
• hoogste en consistente kwaliteit
• alle samenstellingen 100% getest
• betrouwbare levertijden
• tijdige en duidelijke communicatie
• geen verrassingen

 

GLASVEZELKABEL ONTWERPEN

Heeft u een vraag over een bepaalde glasvezelverbinding? Voor talloze klanten ontwierpen wij al specifieke oplossingen of optimaliseerden wij bestaande ontwerpen. Deze werden hierdoor slimmer, efficiënter, betrouwbaarder of zelfs goedkoper. Ook voor uw toepassing maakt MCAP de ultieme glasvezelkabel. Wilt u geen zorgen meer hebben over uw glasvezelverbinding? Neem dan direct contact met ons op en wij bieden de oplossing.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1490773687439{background-color: #f8f8f8 !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][/vc_column][/vc_row]Toepassingen

Wetenschap

Vervaardigen van maatwerk kabeloplossingen voor verschillende toepassingen. Op zoek naar een oplossing?

Neem Contact op

Onderzoek

Scheepschroeven

Voor high-speed camera’s in een centrum voor cavitatie-onderzoek, hebben wij glasvezelkabels geproduceerd met expanded beam connectoren. Cavitatie is het verschijnsel dat kan optreden bij snel draaiende scheepsschroeven, waardoor de scheepsschroef beschadigd kan raken.

Het camerasysteem brengt de kolkende beweging onder water in beeld, waarbij het erg belangrijk is dat de bekabeling bestand is tegen water, zout en vuil.

Introtekst ( optioneel )

In het tweede kwartaal 2014 zijn we op onze locatie in Raamsdonksveer begonnen met de bouw van kabels die bestemd zijn voor het meten van deeltjes (Neutrino’s) die uit de ruimte komen. Dit gebeurt in de Middellandse Zee op een diepte tussen de 3 en 5 kilometer. De kabel, die later in een veelvoud in het water komt, hangt aan een soort anker op de bodem en is 800 meter lang met om de 40 meter een glazen bol met 31 sensoren.

 

Deze sensoren registreren de neutrino’s die voorbij komen. De kabel bestaat uit een kunststof buis met 2 koper draden en 24 glasvezels en is gevuld met olie om de druk op 3-5 kilometer te compenseren. Elke glazen bol is aangesloten op de voeding en 1 glasvezel voor de data die van de sensoren afkomt. Inmiddels starten we in het vierde kwataal een tweede productie van 4 kabels.

Militaire voertuigen

Voor het testen van de Ariane raketten 4 en 5 van de Europese ruimtevaartorganisatie ESA, assembleerden we verschillende aansluitkabels. Deze RVS connectorblokken bestonden een combinatie van diverse ronde MIL-SPEC-connectoren. Voor de communicatie in militaire voertuigen produceerden wij schakelunits. Met deze units kan de commandant in het voertuig bepalen met welk bemanningslid er via de headset gesproken wordt.

Voor het testen van de Ariane raketten 4 en 5 van de Europese ruimtevaartorganisatie ESA, assembleerden we verschillende aansluitkabels. Deze RVS connectorblokken bestonden een combinatie van diverse ronde MIL-SPEC-connectoren. Voor de communicatie in militaire voertuigen produceerden wij schakelunits. Met deze units kan de commandant in het voertuig bepalen met welk bemanningslid er via de headset gesproken wordt.

meer informatie

Tekstblok

In het tweede kwartaal 2014 zijn we op onze locatie in Raamsdonksveer begonnen met de bouw van kabels die bestemd zijn voor het meten van deeltjes (Neutrino’s) die uit de ruimte komen. Dit gebeurt in de Middellandse Zee op een diepte tussen de 3 en 5 kilometer. De kabel, die later in een veelvoud in het

Neem contact op

In het tweede kwartaal 2014 zijn we op onze locatie in Raamsdonksveer begonnen met de bouw van kabels die bestemd zijn voor het meten van deeltjes (Neutrino’s) die uit de ruimte komen. Dit gebeurt in de Middellandse Zee op een diepte tussen de 3 en 5 kilometer. De kabel, die later in een veelvoud in het water komt, hangt aan een soort anker op de bodem en is 800 meter lang met om de 40 meter een glazen bol met 31 sensoren. Deze sensoren registreren de neutrino’s die voorbij komen. De kabel bestaat uit een kunststof buis met 2 koper draden en 24 glasvezels en is gevuld met olie om de druk op 3-5 kilometer te compenseren. Elke glazen bol is aangesloten op de voeding en 1 glasvezel voor de data die van de sensoren afkomt. Inmiddels starten we in het vierde kwataal een tweede productie van 4 kabels.