BLOG

HYBRIDE KABEL BESPAART KABELS EN CONNECTOREN

In de machine- en apparatenbouw is het heel goed mogelijk om te besparen op de hoeveelheid kabels en connectoren. Met het juiste ontwerp kunnen voedingsspanning, coaxkabels, ethernetkabels, glasvezels, lucht- of vloeistofleidingen gecombineerd worden in één hybride kabel. MCAP cable & glassfiber assemblies helpt u hierbij.

Op zoek naar een oplossing?

Neem contact op

Hybride kabel met glasvezel

Hybride kabels worden in veel verschillende industrieën toegepast, zoals medische apparatuur, voedingsindustrie, aandrijvingen en cameratechniek. Niet alleen vanwege de beperkte kosten, maar ook om een ‘fool proof’ verbinding mogelijk te maken. Bij lange afstanden, hoge stroom of grote hoeveelheden datasignalen, is de combinatie met glasvezel de ideale oplossing. Het voordeel van glasvezel is dat het grote hoeveelheden informatie snel kan transporteren. Ook is het ongevoelig voor straling van buitenaf, veroorzaakt door hoge stromen of andere stralingsbronnen. Grote afstanden kunnen eenvoudig overbrugd worden, zonder verlies van signaalsterkte. Laat MCAP meedenken in uw ontwerpproces en bespaar zonder concessies op uw bekabeling.

Specialist

Ga voor het samenstellen van hybride kabel met glasvezel naar de specialist. MCAP cable & glassfiber assemblies heeft jarenlange ervaring in het assembleren van verschillende soorten hybride kabels van verschillende merken en voor uiteenlopende toepassingen.

Als een betrokken partner denkt MCAP graag mee in het ontwerp. Wij helpen u met het optimaal indelen van de connector zodat de verschillende draden of leidingen onder alle omstandigheden optimaal blijven functioneren. MCAP is het enige kabelassemblagebedrijf in Nederland dat gespecialiseerd is in het verwerken van glasvezelkabels gecombineerd met koperdraden en lucht- of vloeistofleidingen. Wij bouwen Nederlandse kwaliteit en houden van korte lijnen. Bel of mail ons al tijdens de ontwerpfase en wij zorgen voor de ultieme oplossing voor uw verbinding.

Service en reparatie

Voorkom dat glasvezelverbindingen vuil worden of beschadigd raken. Is dit toch het geval, neem dan direct contact met ons op. MCAP inspecteert deze kabels uitvoerig en, indien nodig, worden ze vakkundig en snel door ons gerepareerd en getest.

MCAP cable & glassfiber assemblies
Probleemoplossers die zorgen voor de beste verbinding.

Daag ons uit

Wij denken in oplossingen

Samen met u zoeken we naar de kabel- of glasvezelverbinding die het beste aansluit bij uw specifieke omstandigheden.

Daag ons uit