BLOG

ER VALT EEN LAST VAN ONZE SCHOUDERS

Dat zei één van onze klanten toen zij hun modulebouw aan ons uit handen gaven.

Waarom is deze fabrikant van hoogwaardige elektronische apparaten zo blij?  Na jaren van ontwikkelen heeft onze klant hun systemen succesvol in de markt gezet en levert deze in binnen- en buitenland. Diverse cruciale onderdelen hebben zij zelf ontwikkelden maken hun producten uniek. Dit is typisch zo’n bedrijf waar Nederland trots op mag zijn.  Al jarenlang maken wij voor deze fabrikant bepaalde kabelassemblages. Dat is wat zij in ons waardeerden: het voor hen assembleren van hoogwaardige en betrouwbare kabeloplossingen. Maar al geruime tijd bouwen wij ook losse mechanische en elektronische onderdelen samen tot een compleet apparaat of tot een module. Sinds kort dus ook voor deze klant. Waarvan werden zij zo blij?

Optimalisatie

De meeste van onze klanten zijn heel goed in het bedenken en verkopen van slimme en innovatieve producten of systemen, zo ook dit bedrijf. Zij zijn echter geen specialist in het samenstellen van bekabeling of elektronica. Wij optimaliseren het oorspronkelijke ontwerp voor hen waardoor het uiteindelijke product slimmer, efficiënter, betrouwbaarder of zelfs goedkoper wordt.

Sourcing

In de overgangsfase leverde deze klant de losse onderdelen aan, maar uiteindelijk laten zij het hele sourcing-proces aan ons over. Dat betekent voor hun minder leveranciers, minder artikelnummers en veel minder rompslomp. Wij zijn een flexibele organisatie, dus voor ons is alles bespreekbaar.

 

Gecontroleerd proces

Hun producten zijn voortdurend onderhevig aan wijzigingen in het ontwerp. Onze productieomgeving beweegt met die stroom mee. Wij krijgen complimenten over ons strakke tekeningbeheer, de altijd betrouwbare levertijd en de consistente kwaliteit van onze samenstellingen.

VERANTWOORDELIJKHEID

Het geheim ligt eigenlijk maar in één ding: verantwoordelijkheid. Wij voelen ons mede verantwoordelijk voor het succes van onze klant. Daarom gaan wij tot het uiterste. Zoekt u een betrouwbare partner die u van die last op uw schouders af helpt? Neem direct contact op met MCAP assemblies zodat u bij uw core business kunt blijven.

DAAG ONS UIT

WIJ DENKEN IN OPLOSSINGEN

MCAP assemblies – Probleemoplossers die zorgen voor de beste verbinding.

Daag ons uit